1/21/10

Pictures from the fashion show in India - finally here!

All from the S/S collection "Vanity Fair", except from the last outfit (the red, more history inspired set), a sneak peak on the upcoming "Imperivm" collection, to be shown at Café de Concert in Oslo February 18th:

 

If you want to see this as a video, Riya Communications has now put the show out on Youtube:



Rudy Wolf.mov (yes, it is misspelled).

Blogglisten



3 comments:

  1. Elsker det! Spesielt den kjolen med rosa skjørt og ermer og hvit overdel.

    Hvordan funker egentlig utplukking av modeller? Dine så veldig sunne og friske ut

    ReplyDelete
  2. Tusen takk for dét! Vanligvis, i hvert fall i Norge, er det designeren som plukker ut modellene selv på castinger hos byråene. Her er det stort sett bare str. 34-38 (med hovedvekt på 36) å velge i og ofte mange usikre ungjenter. Ettersom designeren kommer mer inn i bransjen og vet hvilke modeller som fungerer, bare bestiller man direkte. Eller man kan overlate hele prosessen til en koreograf. Og de modellene som ser ut til å vare lengst er ofte de som ser sunne ut (her ser man imidlertid unntak, f.eks. på Oslo Fashion Week).

    I dette tilfellet fikk vi alt ordnet på forhånd; koreograf og medarrangør Andres Aquino, som forresten også er sjef for en moteuke i New York (ikke den med size zero), var både medlem av rådet som valgte ut hvilke designere som skulle utplukkes til moteuken og gjorde castingen for oss. - Modellene er hans faste som er med på hans moteshow verden rundt. Flere av dem hadde lagt på seg siden de i sin tid ble hyret av ham. Og det gjorde jo ikke noe - alle ser mer naturlige ut.

    Det er mange som liker det settet - det er til salgs via www.rudywolffdesign.com.

    ReplyDelete
  3. Spennende men ganske farlig bransje, i guess.

    Jeg var på visningen til TSH på ofw i sommer, og alle modellene var blonde, hvite og radmagre. Det er mye mer tilfredsstillende, hvis man kan si det, å se varierte modeller som tillater seg selv (eller har fått tillatelse til?) å smile.

    Jeg kunne ønske jeg visste litt mer om dette, men det er jo begrenset hva man har tid og kapasitet til når man er 14... Og penger er jo selvfølgelig også en utfordring. ;-) Jaja, det er jo lov å drømme.

    ReplyDelete